Gratis verzending vanaf €250,- in Nederland en België tijdens de SALE!
De SALE is weer begonnen!
Sla je slag met stapelkorting!
Instagram
0
Gratis verzending vanaf €250,- in Nederland en België tijdens de SALE!
De SALE is weer begonnen!
Sla je slag met stapelkorting!

Kenkô |Golden mother oil

Productomschrijving
Specifiek geformuleerd voor aanstaande moeders in hun laatste trimester en de transformatieve maanden na de bevalling. De formule is ontworpen om de natuurlijke geur van moeder te versterken en de ultieme geur voor die speciale periode te creëren. Daarin hebben wij bewust gekozen en gezocht naar biologische oliën die de eigen moedergeur ondersteu...

Specifiek geformuleerd voor aanstaande moeders in hun laatste trimester en de transformatieve maanden na de bevalling. De formule is ontworpen om de natuurlijke geur van moeder te versterken en de ultieme geur voor die speciale periode te creëren. Daarin hebben wij bewust gekozen en gezocht naar biologische oliën die de eigen moedergeur ondersteunen en versterken (die de huid van mama in zijn natuurlijke balans ondersteunt met een focus op de huididentieke lipiden).

Deze delicate, rijke olie biedt de beste verzorging tijdens de zwangerschap en de hechting met je pasgeborene. Cosmos Organic by Ecocert biologisch gecertificeerd en parfumvrij, waardoor het geschikt is voor gebruik tijdens de borstvoeding.

Wij hebben in de tenaamstelling van de nieuwe olie gekozen voor Golden Mother Oil, wat verwijst naar het “gouden uur” na de bevalling.

100 ml

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Kenkô Kenkô |Golden mother oil
KenkôKenkô |Golden mother oil

...

...

Op voorraad
€39,50
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »